KERMAV BIANCA LIEVE
Kasvipohjainen vaahtoutuva kerma.
FI
KASVIRASVAPOHJAINEN VALMISTE, UHT-KÄSITELTY PITKÄN SÄILYVYYDEN VARMISTAMISEKSI, LEIVONTAAN JA RUOANLAITTOON
AINESOSAT: vesi, täysin kovetettu kasvirasva (palmuydin, 26,5 %), liukoiset kasvikuidut, maitoproteiini, stabilointiaineet: E420, E460, E339, E466, emulgointiaine: E472e, soijalesitiini (E322), E472b, suola, aromit, väriaine: beetakaroteeni (E160a). Gluteeniton. Sopii keliaakikoille.
KÄYTTÖ: Tuotetta voidaan käyttää ruoanlaitossa kevyenä kastikkeena maitopohjaisen ruokakerman sijaan. Leivonnaisten valmistuksessa tuotetta voidaan käyttää kakkujen täyttämisessä ja koristelussa maitopohjaisen vispikerman korvikkeena. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että tuote vispataan +5–8 °C:n lämpöisenä.
Parasta ennen: katso pakkauksen yläosa.
SÄILYTYS: Säilytä tuotetta +4–22 °C:n lämpötilassa. Avaamisen jälkeen säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä 3–4 vuorokauden kuluessa.
SV
BEREDNING BASERAD PÅ VEGETABILISKT FETT, UHT-BEHANDLAD FÖR LÅNG HÅLLBARHET, FÖR BAKNING OCH MATLAGNING
INGREDIENSER: vatten, helt hydrerat vegetabiliskt fett (palmkärna, 26,5 %), lösliga vegetabiliska fibrer, mjölkprotein, stabiliseringsmedel: E420, E460, E339, E466, emulgeringsmedel: E472e, sojalecitin (E322), E472b, salt, aromer, färgämne: betakaroten (E160a). Glutenfri. Lämplig för glutenintoleranta personer.
ANVÄNDNING: Produkten kan användas i matlagning, som en lätt sås istället för mjölkbaserad matlagningsgrädde. Vid användning med bakverk är produkten perfekt för att fylla och dekorera tårtor, istället för mjölkbaserad vispgrädde. För bästa resultat rekommenderar vi att produkten vispas vid en temperatur mellan +5 °C och +8 °C.
Bäst före: se ovandelen av förpackningen.
FÖRVARING: Förvara produkten vid en temperatur mellan +4 °C och +22 °C. När förpackningen har öppnats bör produkten förvaras i kylskåp och förbrukas inom 3–4 dagar.
Tilausnumerot

Ravintosisältö |
Per 100 g |
---|---|
Energia |
1106kJ 268 kcal |
Rasva josta tyydyttynyt |
27 26 |
Hiilihydraatit josta sokerit |
5,1 0,9 |
Proteiini |
0,8 |
Suola |
0,25 |